Het vfonds zoekt per direct een Bestuurssecretaris m/v (24 uur per week)

Het vfonds zoekt per direct een

 

Bestuurssecretaris (m/v) 24 uur p/w

 

 

Het vfonds (het Nationaal Fonds voor Vrede, Vrijheid en Veteranenzorg) is een onafhankelijk en particulier fonds dat zich richt op de financiële ondersteuning van instellingen en projecten. Het vfonds zet zich in voor de erkenning en waardering van geüniformeerden die in dienst zijn van de Nederlandse overheid en die wereldwijd worden ingezet. Daarnaast wil het vfonds de herinnering aan oorlog en vredesmissies levend houden door de slachtoffers te herdenken, maar boven alles ook de bevrijding, vrijheid en vrede te vieren. Om de herinnering aan oorlog levend te houden, ondersteunt het vfonds o.a. oorlogs- en verzetsmusea en herinneringscentra. In het belang van de vrede, ondersteunt het vfonds diverse projecten die de democratie, rechtsstaat en internationale rechtsorde stimuleren. Daarmee willen ze het maatschappelijk debat over vrede en vrijheid op gang brengen en houden.

Het vfonds krijgt haar middelen van de Nationale Postcode Loterij, de BankGiro Loterij en de Nederlandse Loterij, naast opbrengsten uit vermogen. Lees meer op onze website www.vfonds.nl.

 

Wij zoeken………….

Een bestuurssecretaris die verantwoordelijk is voor de ondersteuning van de directeur, Raad van Bestuur en Raad van Toezicht bij het uitvoeren van de bestuurlijke taken. De bestuurssecretaris plant overleggen, notuleert de vergaderingen van de bestuurlijke organen en bewaakt daar gemaakte afspraken en besluiten. Beheert de agenda van de directeur en de leden van de Raad van Bestuur en bewaakt tevens het proces van good governance in de organisatie. De bestuurssecretaris legt verantwoording af aan de directeur.

 

Wij vragen iemand………….

met een werk- en denkniveau op Hbo-niveau en aantoonbare ervaring als bestuurssecretaris. Ervaring met implementatie, professionaliseren en werken met Office365 (m.n. Outlook en SharePoint). Die hoge eisen stelt aan de kwaliteit van het eigen en andermans werk en die voortdurend verbeteringen nastreeft. Beschikt over goede contactuele vaardigheden, kan snel situaties analyseren en deze in verband brengen met het besluitvormingsproces in de organisatie. Kan enorm goed plannen,  organiseren en omgaan met flexibele werktijden.

 

Wij bieden……………

Het vfonds volgt de CAO Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening. De aanstelling is tijdelijk voor 1 jaar met de mogelijkheid van verlenging met 1 jaar. In 2020 wordt de bureau organisatie geëvalueerd. De arbeidsvoorwaarden zijn zonder meer uitstekend te noemen. Het bureau is gevestigd in het Vredesbolwerk te Utrecht. Uw sollicitatie kunt u vóór 8 juni 2018 via de mail info@vfonds.nl sturen naar de heer M. van Hattem, directeur. Voor nadere informatie over de functie-inhoud kunt u bellen naar tel. 030-2006833.

 

De eerste gespreksronde is gepland op 13 juni 2018.

Vredesbolwerk klein


← Nieuwsoverzicht