Honderd wildcards voor 4daagse Nijmegen

Ook in 2018 is het vfonds partner van de Nijmeegse 4daagse. Dit jaar gaan we ons team vfonds flink uitbreiden. Ben jij vriend van het vfonds, loop je mee met de 4daagse en heb je nog geen wandelshirt van Team vfonds? Vraag het dan aan via 4daagse@vfonds.nl. Onder vermelding van je startnummer, naam, adres, geboortedatum, mailadres, mobiele nummer en maat shirt.

Voor debutanten: honderd wildcards zonder loting
Weet je nog niet zeker of je mee kan lopen omdat het de eerste keer is? Stuur dan voor 5 maart een mail met naam, adres, geboortedatum, mailadres, mobiele nummer en maat shirt.aan 4daagse@vfonds.nl en geef in maximaal 10 regels aan  waarom je graag voor het vfonds wilt lopen. Wij mogen HONDERD vrijkaarten weggeven en geven dat natuurlijk aan mensen die vrede en vrijheid echt belangrijk vinden en het vfonds willen steunen. Dit is speciaal bedoeld voor lopers die niet eerder gelopen hebben en misschien moeten loten.

Ben je nog geen vriend van het vfonds? Schrijf je dan snel in op www.vfonds.nl/word-vriend/. Onze vriendschap is helemaal gratis.


← Nieuwsoverzicht