IFFR Vriendenaanbieding: 2x25 kaarten voor Freedom Lecture 28 januari

Vrienden van het vfonds vinden Vrede en Vrijheid belangrijk. Voor onze vrienden hebben wij regelmatig interessante aanbiedingen: 

2 x 25 vrijkaarten voor de Freedom Lecture door Kim Kyung-Mook
Op zondag 28 januari draagt de Zuid-Koreaanse filmmaker Kim Kyung-mook (1985) de Freedom Lecture voor over het belang van een stem geven aan hen die niet gehoord worden en over wat het betekent om maatschappelijke impact te genereren door middel van film en beeld. 
Kims films belichten de levens van mensen uit gemarginaliseerde groepen zoals Noord-Koreaanse vluchtelingen, homoseksuelen, transgenders en sekswerkers. Hij is daarnaast jurylid van de Hivos Tiger Competition 2018.

Dit programma is een samenwerking met IFFR: International Film Festival Rotterdam en de Balie De Vrijheidslezing wordt mede mogelijk gemaakt door Stichting Democratie & Media en het Vfonds

IFFR Vriendenaanbieding Freedom Lecture
Speciaal voor vrienden van het vfonds stellen wij 2 x 25 kaarten beschikbaar voor de Freedom Lecture van Kim Kyung-Moon op 28 januari. Geef aan op onze Facebookpagina of via info@vfonds.nl met wie jij naar de Freedom Lecture wilt gaan (vraag snel aan want op=op).
Ben jij nog geen vriend? Meld je dan aan via www.vfonds.nl. Onze vriendschap is helemaal gratis!

Tickets zijn vanaf 19 januari 20.00 uur te koop op de website van IFFR. Klik hier voor het programma


← Nieuwsoverzicht