Vacature: Projectadviseur met informatiemanagement ervaring

Het vfonds zoekt per direct een

Projectadviseur met informatiemanagement ervaring

 (m/v) 24 – 32 uur p/w

 

Het vfonds (het Nationaal Fonds voor Vrede, Vrijheid en Veteranenzorg) is een onafhankelijk en particulier fonds dat zich richt op de financiële ondersteuning van instellingen en projecten. Het vfonds zet zich in voor de erkenning en waardering van geüniformeerden die in dienst zijn van de Nederlandse overheid en die wereldwijd worden ingezet. Daarnaast wil het vfonds de herinnering aan oorlog en vredesmissies levend houden door de slachtoffers te herdenken, maar boven alles ook de bevrijding, vrijheid en vrede te vieren. Om de herinnering aan oorlog levend houden, ondersteunt het vfonds o.a. oorlogs- en verzetsmusea en herinneringscentra. In het belang van de vrede, ondersteunt het vfonds diverse projecten die de democratie, rechtsstaat en internationale rechtsorde stimuleren. Daarmee willen ze het maatschappelijk debat over vrede en vrijheid op gang brengen en houden.
Het vfonds krijgt haar middelen van de Nationale Postcode Loterij, de BankGiro Loterij en de Lotto, naast opbrengsten uit vermogen. Lees meer op onze website www.vfonds.nl.

Wij zoeken………….

Een adviseur (senior)  die verantwoordelijk is voor de behandeling en advisering van subsidieaanvragen. Hij/zij onderhoudt contact met organisaties die door het vfonds worden gesteund. De adviseur ziet toe op het financiële en inhoudelijke verloop van de projecten en adviseert daarover. Hij/zij richt zich op het zoeken van (nieuwe) mogelijkheden van samenwerking die een meerwaarde voor het vfonds en de partijen in het werkveld opleveren. De (senior) projectadviseur legt verantwoording af aan de directeur.

Wij vragen iemand………….

met een werk- en denkniveau op Hbo-niveau en aantoonbare ervaring als projectadviseur. Hij/zij heeft kennis van het maatschappelijke, politieke en culturele bestel, in samenhang met de doelstellingen van het vfonds. Beschikt over goede contactuele vaardigheden, kan snel situaties analyseren en deze in verband brengen met andere maatschappelijke omstandigheden. Is een creatieve denker, kan enthousiasmeren en stimuleren. Ervaring met implementatie van informatiemanagement projecten, gericht op de vernieuwing en/of verbetering van de informatiehuishouding, CRM (Super Office) en websites. Kan omgaan met flexibele werktijden.

Wij bieden……………

Het vfonds volgt de CAO Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening. De functie (senior) projectadviseur zal worden ingedeeld in schaal 10 met groei- en uitloopmogelijkheden. Maatwerk is daarbij het uitgangspunt. De arbeidsvoorwaarden zijn zonder meer uitstekend te noemen. Aanstelling is vooralsnog voor 1 jaar met de intentie voor onbepaalde tijd. Het bureau is gevestigd in Den Bosch maar gaat verhuizen naar het westen van het land. Uw sollicitatie kunt u vóór 8 mei 2017 via de mail info@vfonds.nl sturen naar de heer M. van Hattem, directeur. Voor nadere informatie over de functie-inhoud kunt u bellen met de heer Wiard Molenaar, telnr. 073-6139100.

De eerste gespreksronde is gepland op 12 mei en 15 mei


← Nieuwsoverzicht