Vacature: Bestuurssecretaris

Het vfonds zoekt per direct een

Bestuurssecretaris (m/v) 24 uur p/w

 

Het vfonds (het Nationaal Fonds voor Vrede, Vrijheid en Veteranenzorg) is een onafhankelijk en particulier fonds dat zich richt op de financiële ondersteuning van instellingen en projecten. Het vfonds zet zich in voor de erkenning en waardering van geüniformeerden die in dienst zijn van de Nederlandse overheid en die wereldwijd worden ingezet. Daarnaast wil het vfonds de herinnering aan oorlog en vredesmissies levend houden door de slachtoffers te herdenken, maar boven alles ook de bevrijding, vrijheid en vrede te vieren. Om de herinnering aan oorlog levend houden, ondersteunt het vfonds o.a. oorlogs- en verzetsmusea en herinneringscentra. In het belang van de vrede, ondersteunt het vfonds diverse projecten die de democratie, rechtsstaat en internationale rechtsorde stimuleren. Daarmee willen ze het maatschappelijk debat over vrede en vrijheid op gang brengen en houden.
Het vfonds krijgt haar middelen van de Nationale Postcode Loterij, de BankGiro Loterij en de Lotto, naast opbrengsten uit vermogen. Lees meer op onze website www.vfonds.nl.

Wij zoeken………….

Een bestuurssecretaris die verantwoordelijk is voor de ondersteuning van de directeur, Raad van Bestuur en Raad van Toezicht bij het uitvoeren van de bestuurlijke taken. De bestuurssecretaris maakt deel uit van de backoffice, notuleert de vergaderingen van de bestuurlijke organen en bewaakt daar gemaakte afspraken en besluiten. Beheert de agenda van de directeur en de leden van de Raad van Bestuur en bewaakt tevens het proces van good governance in de organisatie. De bestuurssecretaris legt verantwoording af aan de directeur.

Wij vragen iemand………….

met een werk- en denkniveau op Hbo-niveau en aantoonbare ervaring als bestuurssecretaris. Ervaring met implementatie, professionaliseren en werken met Office365 (m.n. Outlook en SharePoint). Die hoge eisen stelt aan de kwaliteit van het eigen en andermans werk en die voortdurend verbeteringen nastreeft. Beschikt over goede contactuele vaardigheden, kan snel situaties analyseren en deze in verband brengen met het besluitvormingsproces in de organisatie. Kan omgaan met flexibele werktijden.

Wij bieden……………

Het vfonds volgt de CAO Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening. De aanstelling is voor 1 jaar. Gezien de tijdelijke aanstelling zal de functie worden ingedeeld in schaal 10 met groei- en uitloopmogelijkheden. Maatwerk is daarbij het uitgangspunt. De arbeidsvoorwaarden zijn zonder meer uitstekend te noemen. Het bureau is gevestigd in Den Bosch maar gaat op korte termijn verhuizen naar het westen van het land. Uw sollicitatie kunt u vóór 8 mei 2017 via de mail info@vfonds.nl sturen naar de heer M. van Hattem, directeur. Voor nadere informatie over de functie-inhoud kunt u bellen met Marjan Bijzet, telnr. 073-6139100.

De eerste gespreksronde is gepland op 12 en 15 mei 2017

 

 


← Nieuwsoverzicht