Vriendenaanbieding 10 februari: Museumnacht in Airbornemuseum Oosterbeek

Vrienden van het vfonds vinden Vrede en Vrijheid belangrijk. Voor onze vrienden hebben wij regelmatig interessante aanbiedingen: speciaal voor de vrienden van het vfonds organiseert het Airborne Museum Oosterbeek op 10 februari een Museumnacht.

airborne experience2Stap binnen in de sfeer van een avond in de veertiger jaren.

Luister naar het optreden van The Choochoos (een swingende act in de Andrew Sisters stijl), waag een  lindyhop, jitterbug en jive op de dansvloer, ontdek onze experience real life, proef onze heerlijke Hartenstein wijn, ga mee met een korte rondleiding door het museum, luister naar de kinderen van toen in een ooggetuige verhaal en wie weet kom je nog een paar oud bewoners tegen waardoor je nog meer te weten komt over de geschiedenis van de villa Hartenstein. Voor de kinderen is er een workshop lantaarntjes maken waarmee ze later op de avond een lichtjestocht zullen vormen.

Mogen we jou verwelkomen op 10 februari tussen 17.00 en 22.00 uur?
Meer informatie over het programma en het aanmelden verschijnt binnenkort op www.airbornemuseum.nl/museumnacht
Wij kijken uit naar je komst!

Ben je nog geen vriend? 
De toegang tot de museumnacht is gratis voor vrienden van het vfonds op vertoon van je vriendenpas. Heb jij nog geen (gratis) vriendenpas? Op 10 februari kan jij je in het museum inschrijven als vriend van het vfonds. Je kunt je gratis pas ook nu al aanvragen op onze aanmeldpagina dan heb je hem binnen 10 dagen in huis. Als je partner, kinderen of vrienden ook een vriendenpas aanvragen kunnen zij met jou  meegenieten van alle interessante aanbiedingen. 

 


← Nieuwsoverzicht