Vriendenaanbieding september: gratis rondleiding Kamp Amersfoort

Vrienden van het vfonds vinden Vrede en Vrijheid belangrijk. Voor onze vrienden hebben wij regelmatig interessante aanbiedingen.

Zo kun je in iedere zondag in september 2017 op vertoon van je vriendenpas gratis deelnemen aan de rondleiding op zondag om 13.30 uur bij Kamp Amersfoort. De toegang voor Kamp Amersfoort is gratis tot 31 december 2017.

De publieksrondleiding onder leiding van een ervaren gids duurt circa 1,5 uur. De rondleidingen starten iedere zondag om 13.30 uur. Er wordt gestart vanuit het bezoekerscentrum aan de Loes van Overeemlaan 19 in Leusden. Na afloop is er gelegenheid om documentaires te bekijken in het bezoekerscentrum. Aanmelding voor een publieksrondleiding op de zondag is niet nodig. Deelname aan een publieksrondleiding kost normaal €3,50 per persoon en is in september 2017 gratis voor de Vrienden van het vfonds.

Tijdens de rondleiding krijg je informatie over bezetting, vrijheidsbeperking, vervolging en verzet en over het verblijf van gevangenen in Kamp Amersfoort. Overblijfselen en monumenten in het terrein illustreren de gebeurtenissen uit de geschiedenis van deze plek.

Klik hier voor meer informatie over de rondleidingen

Heb jij nog geen (gratis) vriendenpas? Vraag hem vandaag nog aan op onze aanmeldpagina dan heb je hem binnen 10 dagen in huis. Laat ook je partner, kinderen en vrienden een vriendenpas aanvragen zodat ook zij kunnen meegenieten van alle interessante aanbiedingen. 


← Nieuwsoverzicht