Vriendenaanbieding: win een vlucht met de historische Dakota

Vrienden van het vfonds vinden Vrede en Vrijheid belangrijk. Voor onze vrienden hebben wij regelmatig interessante aanbiedingen.

Na de Nederlandse Veteranendag wordt de Historische Dakota weer ingezet om met een bijzondere groep mensen, betrokken bij Nederlandse veteranen, na te praten en soms speciale bedankjes uit te spreken.
In dit toestel worden ook de prijswinnaars van acties van de stichting Nederlandse Veteranendag en haar partners ‘getrakteerd’ op een bijzondere belevenis.

Vlieg jij eind september mee in de historische Dakota? Reageer dan voor 20 augustus 2018.

 Wat moet je doen om kans te maken op 2 plaatsen in de historische Dakota?
- Word (gratis) vriend van het vfonds - als je dat nog niet bent*
- Like deze vriendenaanbieding op de Facebookpagina van het vfonds en geef aan waarom jij mee wilt met deze historische vlucht en wie je meeneemt.
- Of stuur een mail naar info@vfonds.nl. Vergeet niet aan te geven waarom jij mee wilt met deze historische vlucht en wie je meeneemt.
Op 26 augustus 2018 maken we de winnaars bekend. En word je gebeld om een datum af te spreken.

Bekendmaking: De twee plaatsen in de historische Dakota zijn gewonnen door Lars Hoebers.

 

*Word (gratis) vriend
Ben jij nog geen vriend van het vfonds maar vind jij vrede en vrijheid wel belangrijk? Meld je dan vandaag nog gratis aan op onze aanmeldpagina. Laat ook je partner, kinderen en vrienden een vriendenpas aanvragen zodat ook zij kunnen meegenieten van alle interessante aanbiedingen. 

 


← Nieuwsoverzicht