Vriendenaanbieding: 25x Pax Havelaar

Gevonden! Het ideale geschenk voor de feestdagen: De Pax Havelaar van HOPE XXL.

Ben jij vriend van het vfonds? Laat ons dan via onze Facebookpagina weten aan wie jij de Pax Havelaar wilt geven en waarom. Of stuur een mail aan info@vfonds.nl o.v.v. Pax Havelaar.

Misschien ben jij een van de 25 gelukkigen die de Pax Havelaar (voor 5 december) gratis mag ontvangen.

Ben je nog geen vriend? Ga dan snel naar www.vfonds.nl en meld je aan dan mag je meteen meedingen naar een van de 25 gratis exemplaren van de Pax Havelaar.

De Pax Havelaar 

Is een omkeerboek met de Pax Havelaar van Multaboni en de Max Havelaar in de hervertelling van Gijsbert van Es Met een voorwoord van het Multatuli Genootschap en van Robert Croll van het vfonds en een tussenwoord van Jan Terlouw. Het verhaal van 8 jaar Hope XXL. 

Concrete actieplannen waar de samenleving beter van wordt

Een vervolg op Max Havelaar! Je moet maar durven. 156 jaar na het verschijnen ervan, nu een pastiche... Echter dit keer warm aanbevolen door het Multatuli Genootschap, omdat het gedachtegoed van Eduard Douwes Dekker wordt vertaald naar concrete actieplannen waar de samenleving beter van wordt.

Analoog aan de opzet van Max Havelaar. In twintig dagen geschreven.Gortstro als Droogstoppel. Een riem papier is nu een dertiental koffers en een usb-stick. Koffieveilingen wordt theeleuten. Lichtvoetig en in wezen zeer ernstig.

Lees alles over de Pax Havelaar op https://multaboni.nl/

HOPE XXL wil dat alle mensen nu en in de toekomst kunnen leven in een duurzame, veilige en vrije wereld. Een wereld waarin iedereen een goede kwaliteit van bestaan kan bereiken en zijn of haar leven en welzijn met een 8 kunnen beoordelen.

HOPE XXL ging in 2009 van start in Nederland. Tien jongeren, in coalitie met ouderen, stelden de eerste versie van de Liemers List op: een langetermijnvisie voor de hele 21ste eeuw. Dit manifest hebben ze gepresenteerd aan de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties. Sindsdien is HOPE XXL uitgegroeid tot een internationaal actieve organisatie en denken duizenden jongeren van over de hele wereld met ons mee. 


← Nieuwsoverzicht