Vriendenactie: Bridge to Liberation Vrienden-Experience

Op 21 september is de vijfde editie van de grootste experience van Nederland.Een wereld van 360 graden met muziek, visuele effecten, film en dans! Gastartiesten van BTLX2018 zijn o.a. Trijntje Oosterhuis, Davina Michelle, Dwight Dissels en Lavinia Meijer.

JvV Kleur5We nemen je op spectaculaire wijze mee in waargebeurde persoonlijke verhalen ten tijde van de Slag om Arnhem. Spannende, mooie en ontroerende verhalen die je zo in “het nu” zou kunnen plaatsen. Je beleeft samen met duizenden anderen bij de John Frostbrug in Arnhem de impact van oorlog en de waarde van vrijheid.  Het thema van dit jaar is Persoonlijk verzet; het verzet anno nu.

Win 2 kaarten voor de Vrienden-Experience:

De experience wordt mede mogelijk gemaakt door het vfonds en is gratis toegankelijk. Onder de vrienden van het vfonds die voor 10 september reageren op onze Facebookpagina verloten we daarom 50x2 Vrienden-Experience kaarten. Je bent dan gegarandeerd van een plaats vooraan en een speciale ontvangst. 

Klik hier voor onze Facebookpagina en geef aan met wie je naar de Bridge to Liberation Experience komt. Je maakt dan kans op 2 kaarten voor de Vrienden-Experience. Ben je nog geen vriend? meld je dan voor 10 september aan op onze aanmeldpagina. Onze vriendschap is gratis!

Klik  hier voor meer informatie over het evenement

 

Trijntje


← Nieuwsoverzicht