V-team Vierdaagse

vierdaagse Nijmegen

De 101e Vierdaagse van Nijmegen met het V-team

Voor de Nijmeegse Vierdaagse (van 18 t/m 21 juli) hebben we 100 lopers gevonden voor ons V-team.
Allemaal mensen die samen met het vfonds willen investeren in Vrede en graag opgenomen wilden worden in ons V-team.

Het vfonds steunt dit jaar ook een junior V-team dat via de Kindercorrespondent loopt. Als groep worden de kinderen ambassadeurs voor vriendschap, vrede en vrijheid. Daarom zijn ze dus het V-team! Het team bestaat uit 101 jongeren, geboren in 2005 (dus die dit jaar 12 zijn geworden of nog 12 moeten worden). Ook zij hebben een mening over Vrede en Vrijheid en interviewen, vloggen en bloggen er op los om dit aan de wereld te vertellen.

De deelnemers van het V-team kunnen bij Mijn Vierdaagse zien dat ze ingeschreven staan. Door in te loggen met het registratienummer en geboortedatum of wachtwoord kunnen zij via Mijn Vierdaagse tevens hun gegevens nakijken. Indien deelnemers hun registratienummer nog niet weten, dan kunnen zij deze opvragen bij Mijn Vierdaagse, door middel van het invullen van hun naam (zonder eventuele voorvoegsels), e-mailadres en geboortedatum.

De deelnemers kunnen over enkele weken de definitieve bevestiging van hun inschrijving terugvinden in Mijn Vierdaagse. Deze bevestiging hebben zij nodig voor het aanmelden op zondag 16 juli 2016 of maandag 17 juli 2017.

Voor vragen over deelname kunnen deelnemers doorverwezen worden naar de Centrale Administratie, bereikbaar via administratie@4daagse.nl of via 0900-4322473 (15ct per minuut).

Op onze website plaatsen we regelmatig informatie over het V-team.
Bekijk ook regelmatig de website www.4daagse.nl voor het laatste nieuws