1 jaar Houd je erfgoed levend

Op 1 december 2022 ging de Houd je Erfgoed Levend-regeling van start, en wat een jaar vol energie, creativiteit, en cultuur hebben we beleefd! Met een speciale focus op de Indische, Molukse, Peranakan, en Papoea cultuur hebben we een overweldigende hoeveelheid creatieve voorstellen ontvangen.

Deze voorstellen hebben geleid tot prachtige projecten die het bijzondere immaterieel erfgoed van deze communities levend houden en doorgeven aan nieuwe generaties. Lees binnenkort alles over deze inspirerende projecten in het nieuwste Vmagazine en in de decembereditie van Moesson. Of neem een kijkje op de website.

Deadline aanvragen
Helaas nadert de deadline voor deze regeling snel. Zzp'ers, stichtingen en verenigingen hebben nog tot 18 maart 2024 om hun aanvragen in te dienen. Mis het niet! Wil je een aanvraag indienen en heb je vragen? Plan dan een afspraak in bij het telefonisch spreekuur.
En goed nieuws voor particulieren: Ook als je geen stichting of zzp'er bent, kun je nog steeds een aanvraag indienen. Doe de quickscan om te zien of je in aanmerking komt en plan een afspraak bij ons op kantoor of online. Deze mogelijkheid loopt tot eind juni 2024.