Nieuws

Aftermovie: Vrijheidsmaaltijden 2024

Bekijk de aftermovie van de Vrijheidsmaaltijden die op Bevrijdingsdag in heel Nederland én in het Caribisch deel zijn georganiseerd. De Vrijheidsmaaltijden zijn een initiatief van het Nationaal Comité 4 en 5 mei en worden mede mogelijk gemaakt door Vfonds. 

Bekijk de Vrijheidsmaaltijden 2024 aftermovie op YouTube

We hebben genoten van een fantastische Bevrijdingsdag! Op meer dan 700 verschillende locaties en samen met duizenden deelnemers hebben we de vrijheid gevierd. Er waren optredens, activiteiten en spelletjes, heel veel goede gesprekken en natuurlijk overheerlijk eten en drinken. Hartelijk dank aan alle organisatoren, vrijwilligers en alle bezoekers! 

De Vrijheidsmaaltijden zijn een initiatief van het Nationaal Comité 4 en 5 mei en worden mede mogelijk gemaakt door Vfonds. Inmiddels zijn de Vrijheidsmaaltijden een echte traditie geworden op 5 mei. De regeling van Vfonds, waarmee een financiële bijdrage kon worden aangevraagd, was enorm populair. Hierdoor was het gereserveerde budget binnen no-time volledig toegekend. 

Wil jij volgend jaar ook een aanvraag doen voor een Vrijheidsmaaltijd voor jouw sportclub, wijkcentrum of studievereniging? Meld je aan voor de Vfonds nieuwsbrief!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste Vfonds-nieuws.