Nieuws

Veteraan, dankjewel!

Veteranen verdienen alle lof en waardering. In de aanloop naar de 20ste editie van de Nederlandse Veteranendag zijn we een speciale 'Veteraan, dankjewel!' campagne gestart.

Veteranen hebben zich ingezet voor onze vrijheid. Sommigen doen dat nog steeds, soms met gevaar voor eigen leven. Veteranen stonden ook aan de basis van Vfonds. Net na de Tweede Wereldoorlog hebben twee veteranen de voorloper van Vfonds opgericht om in de zorg van veteranen te voorzien. 

Meer dan genoeg reden om te zeggen: Dankjewel!

Vanaf vandaag start de speciale 'Veteraan, dankjewel' campagne. We bedanken alle veteranen op verschillende plekken: bij grote kazernes, online en ook langs de defilé route in Den Haag tijdens Nederlandse Veteranendag op zaterdag 29 juni aanstaande. 

Bekijk ook de campagnepagina die wordt genoemd in alle online en offline uitingen.

Onze campagne zag je niet alleen online, maar ook in de offline wereld: langs de route van het defilé in Den Haag en op verschillende plekken door het hele land.

Vfonds steunt projecten die bijdragen aan de maatschappelijke erkenning en waardering voor veteranen vergroten.

Veteranendag is een jaarlijks terugkerend evenement waarbij Nederland de meer dan 100.000 veteranen bedankt die zijn ingezet in dienst van de vrede.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste Vfonds-nieuws.